Sedem zlatih priznanj pri razvedrilni matematiki

Državnega tekmovanja iz razvedrilne matematike, ki je potekalo prejšnjo soboto na naši šoli, se je udeležilo štirinajst naših dijakov.

Osvojili so dve zlati priznanji in prvo nagrado, ki sta jo dosegla Klara Drofenik (4. c) In David Opalič (3. d). Klara je že tretje leto zapored postala državna prvakinja, David pa je lani dosegel drugo nagrado. Zlata priznanja so dobili še Ana Intihar Marulc (1. f), Jan Žekar (1. b), Sebastian Plaznik (1. b),  Ana Opalič (1. e) in Timen Stepišnik Perdih (4. d). Srebrna priznanja so osvojili Tjaša Jecl (1. c), Vita Komel (2. c), Eva Jeran (2. č), Miha Ambrož (3. d), Rene Ratej (3. č), Rok Bosil (4. c) in Maša Smajila (4. d). 

Vsem tekmovalcem čestitamo za njihov dosežek. Veselimo se vsakega priznanja, srebrnega in zlatega, še posebej pa vsake nagrade! 

Naj se zahvalimo za podporo in pomoč pri izvedbi državnega tekmovanja še vodstvu šole, še posebej gospodu ravnatelju, dr. Antonu Šepetavcu, vsem profesorjem in profesoricam iz aktiva matematikov, profesorici Adriani Požun Pavlovič ter vsem nastopajočim: napovedovalki Valeriji Koval, plesalki Danijeli Preskar, plesalcema Zali Kotnik in Savinu Kotniku ter pevcem okteta Kajuh.

Hvala vsem!       

Dostopnost