International Education Week – S trebuhom za znanjem

EducationUSA center v Ljubljani v okviru International Education Week organizira informativni dogodek “S trebuhom za znanjem”. Dogodek bo 20. 11. 2014, namenjen je dijakom in študentom, ki jih zanima mednarodna mobilnost v tujino – študij, krajši obiski in drugo. Udeležba je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava zaradi omejitve mest.

 

Dogodek bo potekal v četrtek, 20. 11. 2014, v veliki dvorani v pritličju poslovne zgradbe Slovenijales, Dunajska 22, Ljubljana.
 

Prvi del, ki se začne ob 14. uri, je namenjen dijakom, ki:

  • razmišljajo o dodiplomskem študiju v tujini, 
  • želijo v času srednješolskega izobraževanja ali dodiplomskega študija na krajši študijski obisk v tujino (do eno leto). 

Udeleženci bodo prisluhnili odgovorom na vprašanja o tem, zakaj se izobraževati v tujini in kakšni so prvi koraki, če se odločijo za to pot. Sledila bodo omizja z zanimivimi gosti, ki imajo različne mednarodne izkušnje.

Udeležba je brezplačna, vendar je obvezna prijava. Zaradi omejitve mest vabimo prijavljene udeležence, da nas na naslov EducationUSA[@]sklad-kadri.si obvestijo, če se dogodka ne bodo mogli udeležiti.

 

Več informacij: http://www.sklad-kadri.si/si/razpisi-in-objave/naslovnica/novica/n/iew14/

 

 

Vljudno vabljeni!

 

Dostopnost