Zlato priznanje na natečaju Naj športna šola

Naša šola se vsako leto aktivno vključuje v šolska športna tekmovanja, ki jih organizira Zavod za šport Planica. Ta zavod je zelo pomemben pri spodbujanju športne aktivnosti mladih, saj povezuje šolski in društveni šport ter prepleta množične programe s kakovostnimi, ki jih izvajajo nacionalne panožne zveze. Naša šola se s ponosom udeležuje teh tekmovanj, saj verjamemo v pomen gibanja in športnih aktivnosti za celosten razvoj mladih.

Tudi v šolskem letu 2023/2024 smo prejeli zlato priznanje na natečaju NAJBOLJ ŠPORTNA SREDNJA ŠOLA, ki nagrajuje šole za spodbujanje gibanja mladih. Ta dosežek je dokaz, da z velikim veseljem in predanostjo spodbujamo šport in zdrav življenjski slog.

Športna tekmovanja mladim športnikom omogočajo, da preizkusijo svoje sposobnosti, se razvijajo ter uvrščajo na odlična mesta. To je priložnost, da pokažejo svojo vztrajnost, disciplino in ekipni duh ter s tem dosežejo izvrstne rezultate. Uspehi v športu niso le odraz fizične pripravljenosti, temveč tudi trdega dela, vztrajnosti in neomajne volje.

Vsak uspeh, vsaka tekma, vsako mesto na lestvici je rezultat truda, ki navdihuje. Zato vsem udeležencem športnih tekmovanj sporočamo: naj bo vaša pot polna zmag in učenja ter vodilo v vztrajnost in veselje do gibanja.

“Zmaga ni končna, poraz ni usoden; šteje le pogum, da vztrajamo naprej.”

Dostopnost